Met liefde voor

modern tintje...

Welkom bij ons bedrijf, waar we er trots op zijn dat we spiegels van hoge kwaliteit maken in stevige stalen frames. Wij zijn gepassioneerde fabrikanten die moderne spiegels leveren die functionaliteit en esthetiek naadloos combineren. Onze toewijding aan uitmuntendheid wordt weerspiegeld in elk stuk dat we creëren, zodat elke spiegel niet alleen zijn doel dient maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte. Met oog voor detail en duurzaamheid zijn onze spiegels in stalen frames ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en uw omgeving nog mooier te maken.

Over ons ...

Als producent van moderne, minimalistische spiegels met een stalen frame, zijn dit de belangrijkste voordelen van onze producten:

  • Materialen van topkwaliteit: Onze spiegels zijn vervaardigd met behulp van hoogwaardige stalen frames en premium spiegelglas, waardoor duurzaamheid en een lange levensduur worden gegarandeerd. De combinatie van deze materialen zorgt voor een strak en elegant eindproduct.
  • Eigentijdse ontwerpen: Onze spiegelontwerpen zijn zorgvuldig samengesteld om moderne esthetiek en strakke lijnen te belichamen, waardoor ze perfect passen in hedendaagse interieurstijlen.
  • Tijdloze aantrekkingskracht: Onze focus op minimalistische en tijdloze ontwerpen zorgt ervoor dat onze spiegels jarenlang in de mode blijven, waardoor ze een slimme investering voor klanten zijn.
  • Duurzame Praktijken: We geven prioriteit aan duurzame productiemethoden en milieuvriendelijke materialen en dragen zo bij aan een groenere toekomst en milieubewuste consumenten.
  • Klanttevredenheid: We geven prioriteit aan klanttevredenheid en streven ernaar om uitzonderlijke service te bieden tijdens het hele aankoopproces, van advies over het ontwerp tot ondersteuning na verkoop.
 

We maken verbazingwekkende spiegels


Door moderne spiegels met een stalen lijst in je huis te integreren, voeg je niet alleen een vleugje stijl toe, maar profiteer je ook van de praktische aspecten die ze bieden, waardoor je leefruimte aantrekkelijker en aangenamer wordt.


We maken verbazingwekkende spiegels


Door moderne spiegels met een stalen lijst in je huis te integreren, voeg je niet alleen een vleugje stijl toe, maar profiteer je ook van de praktische aspecten die ze bieden, waardoor je leefruimte aantrekkelijker en aangenamer wordt.


Wat wij bieden

Onze spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en afwerkingen, waardoor je de flexibiliteit hebt om de perfecte spiegel te kiezen die past bij je persoonlijke smaak en je interieur.

Beoordelingen

Lees wat onze klanten over ons zeggen

Beoordelingen


Enkele van onze projecten


"Waar duurzaamheid en schoonheid elkaar ontmoeten: Ontdek onze staalframe spiegelcollectie..."

Geïnteresseerd in meer informatie?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. We komen graag met je in contact en geven je graag meer informatie over onze producten.

TELEFOON

0657794632

EMAIL ADRES

info@morethanmirrors.nl